Onze showroom

Onze showroom in Amsterdam is een verlengstuk van de stijl, expertise en creativiteit waar ons merk en onze keukendesigners bekend om staan.

Maak een afspraak
Keukenstijlen

Vind je eigen stijl

Bekijk onze keukens

Wat wij bieden

Wij realiseren keukendromen

Onze designers begeleiden je stap voor stap bij het ontwerpen van je droomkeuken. Met deskundig advies helpen ze je bij de keuze voor de juiste apparatuur en de beste materialen. Het resultaat is meer dan alleen een keuken; het is een leefruimte die perfect aansluit bij je huis en je levensstijl.

Maatwerk is onze norm

Bij LEICHT is geen droom te groot en geen wens te gek. Wij verkopen geen standaardkeukens, maar maken meubels met een keukenfunctie op maat. Door de directe samenwerking met de meubelmakers van LEICHT in Duitsland kunnen wij elk element met tot op de millimeter nauwkeurig laten uitvoeren.

Luxe materialen en innovatieve apparatuur

Als innovators zijn we continu op zoek naar nieuwe materialen, apparatuur en afwerkingsmogelijkheden. Zo blijven onze keukens altijd van het allerhoogste niveau.

Uniek design

Laat je creativiteit de vrije loop

LEICHT biedt een ruime keuze aan keukenseries die je ook met elkaar kunt combineren. Zo heb je talloze mogelijkheden om jouw unieke droomkeuken samen te stellen.
Bekijk onze keukenstijlen
Showroom LEICHT

Advies op maat

Een team van keukendesigners

Ons team bestaat niet uit verkopers, maar uit keukendesigners die je begeleiden van ontwerp tot installatie. Daarbij gaan we altijd uit van jouw specifieke situatie. Zo stemmen we je keuken volledig af op je wensen. Kom dus vooral langs om te zien wat we voor jou kunnen doen
Maak een afspraak
Justin en Mascha van LEICHT

Vind hier de antwoorden op onze

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag?

Amsterdam

Bezoek onze keukenshowroom

Maak een afspraak
De LEICHT showroom vanaf buiten