Dé projectpartner voor keukens, sanitair en tegels.

Projectontwikkelaar

LEICHT Amsterdam, ASTO en Huysinc bundelen hun krachten in DHOMUS en bieden volledige ontzorging voor ontwikkelaars, aannemers en investeerders in Nederland

Bekijk DHOMUS.nl

Een greep uit onze projecten

Elements Amsterdam

70 woningen

Oplevering onbekend

SPOT Amsterdam

1.090 woningen

Oplevering onbekend

DHOMUS

Een droom voor elk budget

Met onze processen en hoogwaardige showrooms brengen we de ideeën van onze klanten tot leven. Dankzij onze slimme oplossingen halen we het maximale rendement uit ieder budget.

Klanttevredenheid en bouwbegeleiding

Onze processen zijn fijngeslepen door jarenlange ervaring in de ontwikkel- en bouwsector. Dit heeft niet alleen voordelen voor het eindproduct, maar ook voor de weg ernaartoe. Ons toegewijde projectbureau gidst u door het gehele voorbereidingstraject van het project waarna de klant verder begeleid wordt tijdens de klantreis door onze deskundige medewerkers.

Winnende concepten

Bij DHOMUS bieden we toonaangevende keukenconcepten, ondersteund door topmerken zoals LEICHT, Schröder, en SieMatic, en onze kwalitatieve huismerken. Onze "winnende modeloplossingen" zijn ontworpen om bouwbedrijven een voorsprong te geven bij aanbestedingen, door aantrekkelijke, kwalitatieve keukens te leveren die projectontwikkelaars en klanten overtuigen.
Bekijk DHOMUS

Mensen kopen geen vastgoed. Mensen kopen een droom, wij helpen ze om deze droom te realiseren

Met meer dan 100 jaar ervaring in het realiseren van hoogwaardige keukens, badkamers en tegels, zijn wij de partner voor bouw- en ontwikkelprojecten in Nederland.
Over DHOMUS
Geplaatste keuken in De Zalmhaven