Ontdek de keukenstijlen van LEICHT.

350 m²

keukeninspiratie

90 jaar

LEICHT keukens

#1

brandstore in Nederland
01

Designkeukens

Designkeukens worden gekenmerkt door hun strakke lijnen en minimalistische ontwerpen. Hoogwaardige apparatuur en natuurlijke materialen geven je keuken een prachtige uitstraling.
Maak een afspraak
02

Natuurlijke keukens

Natuurlijke keukens brengen de buitenwereld naar binnen door de integratie van organische materialen en levendige kleurtinten. De nadruk ligt op het samenvloeien van functionaliteit en de esthetiek van de natuur, wat resulteert in een kalmerende kookomgeving.
Maak een afspraak
03

Greeploze keukens

Een keuken zonder zichtbare handgrepen biedt een strakke, uniforme look die het gevoel van ruimte en openheid versterkt. Daarom gaan ze moeiteloos samen met bijna elk interieur.
Maak een afspraak

Wat wij bieden

Wij realiseren keukendromen

Onze designers begeleiden je stap voor stap bij het ontwerpen van je droomkeuken. Met deskundig advies helpen ze je bij de keuze voor de juiste apparatuur en de beste materialen. Het resultaat is meer dan alleen een keuken; het is een leefruimte die perfect aansluit bij je huis en je levensstijl.

Maatwerk is onze norm

Bij LEICHT is geen droom te groot en geen wens te gek. Wij verkopen geen standaardkeukens, maar maken meubels met een keukenfunctie op maat. Door de directe samenwerking met de meubelmakers van LEICHT in Duitsland kunnen wij elk element met tot op de millimeter nauwkeurig laten uitvoeren.

Luxe materialen en innovatieve apparatuur

Als innovators zijn we continu op zoek naar nieuwe materialen, apparatuur en afwerkingsmogelijkheden. Zo blijven onze keukens altijd van het allerhoogste niveau.

Inspiratie opdoen?

LEICHT Inspiratieboek

Ontvang ons LEICHT-inspiratieboek vol stijlvolle inspiratie voor je keuken

Vraag het inspiratieboek aan
7O8A9055 (1)