KYOTO

Edel Minimalisme in 'Japandi' Stijl
KYOTO | Edel Minimalisme in Japandi Stijl | LEICHT Amsterdam
- Keukens
Ervaar de verfijnde luxe van de Japandi stijl met LEICHT KYOTO. Deze keuken is met zorg samengesteld, waarbij elk detail is gekozen om een warme en natuurlijk elegante sfeer te creëren.

Japandi keuken bij LEICHTWat is Japandi?

Japandi design is een opkomende trend die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit heeft gewonnen - en nu is het groter dan ooit. Deze stijlvolle fusie van Japans minimalisme en Scandinavische gezelligheid zorgt voor een harmonieuze mix van strakke lijnen en comfortabele esthetiek die perfect aansluit bij onze groeiende behoefte aan wellness in huis.

Japandi streeft naar het creëren van een gevoel van harmonie en rust in onze huizen door middel van een less-is-more benadering van wonen. Deze stijl legt de nadruk op duurzaamheid en vakmanschap, waarbij vorm en functie perfect samenkomen.

Japandi keuken bij LEICHTJapandi voor je keuken

Het Japanse keukendesign omarmt eenvoudige, neutrale paletten met gedempte, rustgevende kleuren, aardse tinten en natuurlijke materialen zoals hout en steen. Het samenspel van gebroken wit tegen de houten kasten creëert een harmonische sfeer en geeft de ruimte een strak en toch uitnodigend gevoel.

Japandi keuken bij LEICHT

Hoewel Japandi voornamelijk minimalistisch is, betekent dit niet dat het saai hoeft te zijn. Door subtiele groentinten, koele blauwtinten of juist donkerdere houtsoorten toe te voegen, geef je de kenmerkende Japandi-look een twist. Textuur speelt hierbij een cruciale rol! Maak daarom gebruik van natuurlijke materialen voor de kasten en oppervlakken om een rustgevend 'buitengevoel' te creëren.

45000197a3a910cd933b2d3fe0198070-760x510

De LEICHT KYOTO keuken

Met zijn strakke lijnen en verfijnde materialen creëert onze KYOTO keuken een oase van rust. Door het gebruik van lichte houtsoorten, zachte textielen en subtiele kleuren ontstaat er een harmonieuze en evenwichtige ruimte waar je met plezier tijd doorbrengt.

LEICHT KYOTO

Bekijk deze keuken in onze showroom

Maak een afspraak
Japandi keuken bij LEICHT

Meer artikelen

Avenida keuken
AVENIDA
In het middelpunt staat het koken – en daarom werd de „kookplek“ in het centrum van het royale werkvlak geplaatst. Op de legborden en in de open kastvakken staan alle keukenbenodigdheden klaar – en ...
- Keukens
LEICHT BONDI
BONDI
Te mooi om aan te raken: het ultramatte oppervlak. Met de nieuwe “Bondi” presenteert LEICHT een keuken die dankzij het nieuwe, supermatte materiaal, de symmetrie van de opstelling, de heldere ...
- Keukens